ANMÄLAN!

Kostnadsfri frukostföreläsning med Aron Anderson
Fredag den 16 februari 2024

Förändring är oundvikligt!

-framsteg däremot, det får vi jobba för!

Börja dagen tillsammans med Aron Anderson, professionell äventyrare och en oändlig källa till inspiration!  Få kan mäta sig med honom och de fysiska och mentala utmaningar han bemästrat - han har gjort det omöjliga möjligt, om och om igen.

Aron kommer bjuda på en föreläsning som fokuserar på motivation och drivkraft- som ju vi alla kan behöva lite extra av i dessa omvälvande tider. Med sin sällsynta erfarenhet av att konfrontera och övervinna extrema utmaningar har han en och annan lärdom och insikt att dela med sig av.

Inspiration, energi och nya perspektiv utlovas och förhoppningsvis går du sedan in i arbetsveckans sista dag bättre rustad för att vända dina egna utmaningar till möjligheter!  
Aron är övertygad om att snabb och effektiv anpassning till förändringar är nyckeln till att hitta och behålla motivation i alla aspekter av livet. Han är också övertygad om att en morgon som startar med näringsrik frukost och en rejäl dos inspiration ökar chanserna att skapa en härlig dag!

Kom och starta dagen med Aron Anderson på Helio City

Läs mer om Aron Anderson: www.aronanderson.se
Besök Helio Stockholm City: www.helio.se

Praktisk information

  • Datum: Fredag 16 februari 2024
  • Tider: Frukost från kl. 07.30 – Föreläsning kl. 08.00-08.40
  • Plats: Helio Stockholm City, Malmskillnadsgatan 29, 111 57 Stockholm

Evenemanget har redan ägt rum!

Ett management med hjärta och hjärna!
Vi är stolta partners till några av Sveriges klokaste föreläsare, författare och tänkare. Vårt uppdrag är att göra deras vardag lite lättare, deras innehåll lite vassare och deras varumärken ännu starkare.

Kraven blir allt högre och förutom att utmärka sig som föreläsare eller författare, är det också viktigt att ha god kunskap inom ekonomi, juridik och administration. Därtill kommer behovet av att förstå hur intäkter kan optimeras, att initiera smartare samarbeten, att upprätthålla marknadsbevakning och att strategiskt planera sin karriär. Det innebär bland annat att hantera komplexa avtal, avancerade ersättningsmodeller som kräver insikt i ekonomi samt planering av själva genomförandet.

Med tanke på att dessa aktörer oftast är egenföretagare med begränsad tid är behovet av rådgivning och management avgörande.

Verv har med sina över 30 års samlade erfarenhet en unik position att guida våra klienter, så att de kan fokusera all sin energi och tid på att utföra sitt huvudsakliga uppdrag.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om vår verksamhet
Kontakta oss
info@verv.se
031-375 79 01
Följ oss